top of page
11062b_f0cd2b56e86443d68d21b6bc12fe055c_

Onze samenwerkingpartners

Onze praktijk is onderdeel van PSY zuid, bestaande uit een aantal vrijgevestigde praktijken. Tevens werken wij nauw samen met en zijn wij betrokken bij Revacare Revalidatie te Valkenburg & MTSR te Brunssum en Geleen.  

Logo-MTSR-oranje-ret.png

Van Arbo tot Zorg, alles onder één dak.

Het team van MTSR bestaat uit 25 teamleden met verschillende expertises. Elk lid van dit team werkt in de richting van één gemeenschappelijk doel; de vraag of probleem van de klant en de mogelijke oplossing daarvan. Bij MTSR vindt u een breed dienstenpakket, gericht op gezondheid, vitaliteit en de relatie met privé-, werk -en de maatschappelijke omgeving. Wij ondersteunen u op persoonlijke en multidisciplinaire wijze met Verandermanagement, Arbo vraagstukken, HR-oplossingen, Gezondheidsmanagement, Preventie, Advies, Behandeling en Nazorg. Tevens biedt MTSR een breed scala aan diensten aan op het gebied van Fysiotherapie. MTSR ziet u als mens in uw totaliteit. We zien zowel uw fysieke, mentale als uw emotionele en sociale behoeften. We stemmen onze rol en gedrag af op die behoeften. Onze dienstverlening schikt zich altijd naar uw vragen en behoeften en kent vele vormen.

Revacare-removebg-preview.png

Medisch specialistische kwaliteitszorg, voor iedereen snel en eenvoudig bereikbaar

Deskundige en intensieve begeleiding door een revalidatiearts, geen wachttijden, mogelijkheden om snel radiodiagnostisch onderzoek aan te vragen zoals rontgenfoto's, CT-scan, MRI-scan en botscans; slechts enkele voordelen die Revacare u biedt. Door onze nauwe samenwerking vanuit onze locaties met omliggende ziekenhuizen, revalidatiecentra, verzekeringsartsen en bedrijfsartsen bieden wij u toegankelijke en effectieve medisch-specialistische zorg.

bottom of page